Safelinesupport.nl - Wij bieden professionele beveiliging, niet instinctief.

Ontdek wie Safeline Support is en wat wij voor u kunnen betekenen

Safeline Support B.V. is een jong en dynamische particulieren beveiligingsbedrijf dat geboren is uit passie voor het beveiligingsvak.

Direct iemand nodig?

Contact formulier

Beveiliging & veiligheid

Wie is Safeline Support?

Safeline Support B.V. is een jong en dynamische particulieren beveiligingsbedrijf dat geboren is uit passie voor het beveiligingsvak.

In de groeiende particuliere beveiligingsbranche kan het vinden van een betrouwbare partner met kwaliteit en vakkennis lastig zijn. Daarom vonden wij dat de bedrijfsbeveiliging in Nederland beter kon.

Wij zijn in 2022 gestart met Safeline Support B.V. In plaats van het inzetten van dezelfde beveiligers voor verschillende beveiligingsklussen, werken wij alleen met beveiligers die beveiligen in de tak waarin ze opgeleid zijn. Zo zorgen wij met de juiste mensen en kennis dat alles nog beter geregeld is. Het gaat tenslotte om de veiligheid van uw medewerkers, gasten en/of eigendommen.

Kwaliteit & Service

Waarom Safeline Support

Safeline Support B.V benadert bedrijven vanuit een andere ooghoek, omdat de kwaliteit en uitstraling belangrijke elementen zijn in de beveiliging. De klant verwacht dat de beveiliging van zijn of haar bedrijf optimaal en effectief is.

Dat zaken als calamiteiten preventie, dienstverlening en algemene veiligheid op een hoog niveau worden nageleefd. De klant krijgt daarom ook de kwaliteit waar hij voor betaald.